Over mij

Hi Saskia! Kun je eens kort wat over jezelf vertellen?

“Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen, woonachtig in Harderwijk. Door mijn eigen ervaringen tijdens de kraamtijd werd ik zo enthousiast dat ik de opleiding tot kraamverzorgende ben gaan volgen. Een beslissing waar ik  elke dag met veel plezier op terugkijk. Het is fantastisch om een gezin op weg te mogen helpen gedurende die eerste week van een nieuw mensenleven. Ik ervaar het iedere keer weer als heel bijzonder en intiem om met het gezin langs de zijlijn mee te mogen genieten.”

Mag ik ook jouw kraamweek tot een feestje maken ?
Met welke woorden zou jij jouw zorg beschrijven?

“Mijn zorg kun je het beste omschrijven als persoonlijk, betrokken en warm.”

Ook in de kraamzorg vinden ontwikkelingen plaats, wat doe jij eraan om op de hoogte te blijven?

“Als gediplomeerd en gemotiveerd kraamverzorgende woon ik regelmatig bijscholingen bij, zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg. Te denken valt aan borstvoedingcertificering, EHBO en vroegsignalering.”

Waarom zouden gezinnen moeten kiezen voor Kraamzorg Saskia?

“Bij Kraamzorg Saskia kies je voor professionele en persoonlijke begeleiding van het begin tot aan het einde. Mijn hoofdmotto is jullie volledig te ontzorgen zodat jullie die week maximaal van jullie kindje kan gaan genieten! Je krijgt niet te maken met vervelende wisselingen tijdens de duur van de zorg. Ik werk nauw samen met andere kraamverzorgenden,  zodat je altijd verzekerd bent van zorg, in geval van ziekte of dergelijke.”

Wat is je werkgebied?

“Kraamzorg Saskia is gevestigd in Harderwijk en werkt binnen een straal van 40 kilometer rondom Harderwijk.”

Copyright Kraamzorg Saskia - Ontwikkeld door RUYSINK.