Ervaringen

Hieronder vind je referenties en ervaringen van gezinnen waar ik als kraamverzorgende zorg heb mogen leveren. Ben ik ook bij jou/jullie geweest en willen jullie graag een reactie achter laten? Leuk, ik hoor graag hoe jullie de kraamweek hebben ervaren! Onderaan deze pagina kun je reageren (eventueel met een foto). Veel leesplezier en bedankt voor de leuke berichten!

De laatste opmerking en 227 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.
11 antwoorden
 1. Leonie Wolbers zegt:

  Wat een fijne week hebben wij gehad! Saskia is zorgzaam, erg lief, ziet het werk liggen en heeft veel passie voor haar vak! Wij voelden ons ook meteen op ons gemak bij haar. De ontbijtjes op bed waren overigens ook heerlijk! Mocht er nog een tweede komen dan kiezen we zeker nog een keer voor Saskia!

 2. Chantalle zegt:

  Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad. Saskia kwam ons nog dezelfde avond installeren toen wij thuiskwamen uit het ziekenhuis na de geboorte van onze dochter Benthe. Vervolgens hebben wij een hele leuke week met elkaar gehad. Wij hebben zoveel van Saskia geleerd, mooie gesprekken gehad en ook wat afgelachen. Wat werden we goed verzorgd met de heerlijke fruithapjes en het zag er altijd weer culinair uit! Vol vertrouwen zijn wij de rest van de kraamperiode ingegaan, door deze fijne week. Jur moet nog vaak horen: ‘Ja want volgens Saskia…’ en dan een goede tip die we van jou hebben geleerd ?.
  Lieve Sas, nogmaals bedankt voor de fijne kraamweek. Ik hoop je nog eens voorbij te zien komen, wellicht wel in het mooie Zeewolde!

  Liefs,

  Chantalle, Jurjen en natuurlijk Benthe.

 3. Nimo, Lieke en Melle zegt:

  Wat was het fijn dat Saskia op de 4e dag alsnog onze kraamweek verder kwam verzorgen. Zoals we hoopten heb je ons een spoedcursus “papa en mama zijn” gegeven met enorm veel handige tips en trics die we dagelijks gebruiken. Daarnaast was het super fijn dat Saskia zich niet enkel om de verzorging van Melle bekommerde, maar ook om een spoedig herstel van zijn mama. En het is enorm gezellig met Saskia in huis!

  Als je voor kraamzorg van Saskia kiest, krijgt je daadwerkelijk liefdevolle kraamzorg op maat. Absoluut aan te raden en ook van ons kan je een telefoontje verwachten bij een eventueel broertje of zusje voor Melle! 🙂

  Wie weet tot de volgende keer Sas!

  Veel liefs,

  Nimo, Lieke & Melle

 4. Robbert, Wendy, Mats en Zoë zegt:

  Lieve Saskia,

  Wat was het ontzettend fijn om jou in onze kraamweek te mogen hebben.

  Wat hebben wij genoten van jouw aanwezigheid, je heerlijke fruithapjes, lunch, voorbereiding van het avond eten en niet te vergeten gezellig samen pannenkoeken bakken;)

  Mats stond je iedere dag op te wachten en rende naar de deur toe om je te verwelkomen. Wat heeft hij genoten van jullie uitje samen naar de diertjes. Wat ook heel mooi was is dat jij hem ook betrok bij het helpen met Zoë. Wat is hij een trotse grote broer en dat liet hij jou en ons dan ook maar wat graag zien.

  Je kunt goed zien dat jij je werk met heel veel liefde en vanuit je hart doet. Dit is zo mooi om te zien.

  Dankjewel voor al je goede zorgen, luisterende oor en adviezen. Je hebt deze week voor ons heel speciaal gemaakt.

  Veel liefs Robbert, Wendy, Mats en Zoë

 5. Laurens, Nicole & Noël Brouwer zegt:

  Lieve Saskia,

  wat was het een feestje om jou als kraamverzorgende te mogen ontvangen in ons huis! We hebben heel veel van je geleerd en onwijs genoten van je ontbijtjes, fruitsalades, lunches en goede zorgen. Wij niet alleen trouwens, ook Muis vond je aanwezigheid heel gezellig! Je straalt rust uit en bent heel erg zorgzaam! Je gaf ons in de kraamweek veel vertrouwen om te zorgen voor Noël. Je was heel lief voor hem én voor ons. Super bedankt! Als we ooit een tweede kindje mogen krijgen weten we je te vinden 😉

  Heel veel liefs,
  Noël, Laurens & Nicole
  En een knuffel van Muis

 6. Mike, Sharon, Sem en Sofie zegt:

  Lieve Sas,

  Wat waren wij blij dat jij na de geboorte van Sofie weer bij ons in huis was. Na een heerlijke kraamperiode in juli 2019 van Sem wisten wij het direct: bij een eventueel tweede kindje gaan we er alles aan doen om Sas weer bij ons in huis te krijgen! Door alle aanbevelingen (onder andere door ons!) ben je razend populair en we waren dan ook heel blij dat we een half uur na de zwangerschapstest al met je in contact waren en hoorden dat je nog beschikbaar was! Tip voor toekomstige ouders: wees er snel bij!

  Hoewel we na de geboorte van Sofie een stuk minder onzeker waren heb je ons alsnog veel goede tips kunnen geven. Je hebt ons weer enorm verwend met gezonde ontbijtjes, fruitsalades, broodjes zalm van René etc etc. Heel fijn is ook dat je Sem heel erg betrokken hebt bij alles en veel met hem gespeeld hebt. Boven alles vonden we het gewoon super gezellig dat je er was!

  Lieve Sas, nogmaals bedankt dat je onze kraamperiode nog bijzonderder hebt gemaakt. Sem, en wij natuurlijk ook, gaan je missen! Bij een eventuele derde weten we je te vinden! ?

  Veel liefs,
  Mike, Sharon, Sem en Sofie

 7. Stefan, Chantal, Amy en Jayce zegt:

  Lieve Saskia,

  Na een heel fijne kraamweek bij onze dochter Amy, was de keus voor kraamzorg bij ons tweede kindje snel gemaakt. Wat wilden wij graag dat jij weer bij ons kwam kramen. Jouw reactie op ons berichtje zorgde ervoor dat we gelijk weer uitkeken naar een kraamweek met jou.

  Het was opnieuw een week om niet snel te vergeten, jij hebt deze dagen weer een gouden randje voor ons gegeven. Jouw goede zorgen en adviezen, alle huishoudelijke taken die je ons uit handen nam, de heerlijke gezonde ontbijtjes, de goede zorgen en liefde voor ons en onze kinderen hebben ervoor gezorgd dat wij een hele fijne start hebben gehad met Jayce in ons gezin.

  Wij waarderen heel erg hoe jij deze periode ook extra speciaal hebt gemaakt voor Amy. Jij betrok haar zo bij het zorgen voor Jayce, maar wist haar ook zelf de benodigde aandacht te geven. Wat kijken we ook daar fijn op terug.

  Wij kunnen jou dan ook van harte aanbevelen aan alle toekomstige ouders die op zoek zijn naar kraamzorg. Jouw liefde en passie voor het vak gunnen wij iedereen!

  Veel liefs,
  Stefan, Chantal, Amy en Jayce

 8. Arno, lourien en pim zegt:

  Wat een fantastische hulp is saskia, zij is echt gemaakt voor dit werk.
  Wij hadden een wat moeizame start met pim, maar doordat saskia direct doorpakte en ons zorgen uit handen nam is dit snel de goede kant weer op gegaan.
  Ze is lief, zorgzaam, betrouwbaar, betrokken en ook nog eens een gezellige aanwezigheid!
  Nogmaals heel erg bedankt namens mij en mijn mannen ?❤

 9. Denise, Mark en Lauren Klomp zegt:

  Wat hebben wij genoten van onze kraamweek, mede mogelijk gemaakt door Saskia. Ze stond direct voor ons klaar toen we het geboortehuis verlieten, en liet ons goed verzorgd de eerste nacht ingaan. De hierop volgende kraamweek was een feest die iedere ochtend werd afgetrapt met een heerlijk gezond ontbijtje. Het is razend knap hoe Saskia op een ontspannen manier ons in een week meer heeft geleerd dan welke opleiding dan ook 😉 Daarnaast ontzorgde ze ons op precies de juiste vlakken, zodat we goed onze rust konden pakken. Op de laatste dag baalden we enorm dat onze tijd met Saskia erop zat. Om de zorg voor Lauren maakten we ons niet druk, Saskia had ervoor gezorgd dat we geleidelijk zelf al alles met haar deden. Maar we zouden haar als persoon heel erg missen! En dat doen we natuurlijk nog steeds. Wij gunnen iedereen ‘een Saskia’!

 10. Martijn, Iris, James, Scottie en Parker zegt:

  Na mijn bevalling van ons derde kindje, Parker, heeft Saskia ons geholpen in de kraamweek en wat waren we onwijs blij met haar! Saskia is zorgzaam, hulpvaardig, lief en er was direct een klik. Ze maakte, op een hele positieve manier, direct onderdeel uit van het gezin en zorgde niet alleen supergoed voor Parker en mij (ik mis nog steeds de heerlijke, gezonde ontbijtjes op bed 😉 ), maar wist ook de rest draaiende te houden. Ze speelde met de andere twee kinderen, betrok ze echt bij bijvoorbeeld het wegen en in badje doen van Parker, ze gaf aandacht aan de hond en verzorgde het huishouden. Wij kunnen Saskia dan ook van harte aanbevelen aan andere gezinnen, zij maakt je kraamweek speciaal!

 11. Riv zegt:

  Lieve Sas,

  Wat zijn we blij dat jij de kraamverzorgster was tijdens de kraamweek van ons tweede kindje Riv. Ik wilde je eigenlijk ook al bij onze eerste, maar toen was ik helaas te laat. (Tip: vraag Saskia echt zsm, want een groot bureau met 3 wisselingen is echt niet wat je wilt!) Om jou in de kraamweek bij ons te hebben was zó fijn! Het was een compleet andere ervaring dan tijdens onze eerste kraamweek. Je bent ontzettend zorgzaam, lief, je weet van aanpakken, je houdt ondertussen ook nog het huis netjes, je creëert rust, je hebt ook veel aandacht voor in dit geval grote zus Saar van 2 en je bent enorm lief voor het pasgeboren mensje. Je kunt zien en merken dat je dit werk vol passie doet. Het was jammer toen de week erop zat, maar natuurlijk ook goed en het hoort erbij. Dat geeft wel aan hoe fijn we het hebben gehad. Je was een super fijne aanwezigheid in het gezin. Heel erg bedankt voor de geweldige kraamweek!

  Veel liefs en knuffels,

  Lars, Evelien, Saar & Riv

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Copyright Kraamzorg Saskia - Ontwikkeld door RUYSINK.